Solus BC / Ringup ME

Vidarekoppla ditt fastnätsnummer


Ni har som standard nummerseparation på växeln vilket gör att ringer man på mobilnumret så kommer man alltid fram och ringer man på fastnumret så kommer man till hänvisning eller aktivitet om man inte är tillgänglig.

För att koppla till växeln brukar vi rekommendera att använda röstmeddelandet tryck 1 för att komma till växeln vid ej svar. Är inte denna tjänst aktiverad på er växel säg då till oss så aktiverar vi detta (ingen kostnad)

Detta sker då alltid när någon ringer på dig på ditt fastnummer men du inte svarar eller du har hänvisat dig. efter att ett röstmeddelande meddelar uppringaren att du tex är i möte så får den inringande valet att trycka 1 för att komma till växeln eller vänta kvar för att komma till din röstbrevlåda.

Det går givetvis att vidarekoppla samtalen manuellt genom att åtsidosätta standardomstyrning. Detta görs när du hänvisar dig. Välj åtsidosätt standardomstyrning och slå in numret dit du vill att samtalen skall gå under denna hänvisning.

Vill du koppla vidare till fastnätsnummer under en längre tid så kan du i växeln under din sida, tjänster, vidarekoppling ange ett nummer. Vill du använda detta sätt meddela oss först då vi måste göra en ändring i växeln först då det som standard vidarekopplar båda numren. Denna tjänst brukar vanligtvis användas när någon slutar och man vill koppla vidare båda numren till växeln eller närmsta chef.


Fick du hjälp av den här artikeln?
0 0 (Logga in för att betygssätta)
Hämta PDF

Lösenordsåterställning

Ange din e-postadress nedan så skickar vi ett nytt lösenord.

×